Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Thema-avond: Bewindvoering, curatorschap en mentorschap

24 mei - 19:30 - 21:30

| Gratis

Maakt u zich zorgen over de financiële situatie van uw naaste, nu of later? Denkt u erover de financiële administratie uit handen te geven?  Of maakt u de keuze het zelf te doen? Maar wat als u er niet meer bent? Op donderdag 24 mei organiseren wij de thema-avond Bewindvoering, curatorschap en mentorschap in Elburg.

Lisette van Doorne, beschermingsbewindvoerder, curator en mentor bij Stichting Bewindvoering Nu voor Later te Leiden, zal ingaan op deze vragen. Zo zal zij ingaan op de mogelijkheid van testamentaire bewindvoering. Vaak wordt alleen gedacht naar wie een erfenis toegaat, maar wat nou als je weet dat deze persoon hier waarschijnlijk niet verantwoordelijk mee om kan gaan? Dan is het verstandig om testamentair bewind aan te vragen. Je zorgt er dan voor dat jouw partner, kind, broer of zus hulp krijgt bij het beheren van een erfenis.

Lisette van Doorne is zelf zus van een broer met gevoeligheid voor psychosen. Naast haar werk bij Stichting Bewindvoering Nu voor Later is zij actief als vrijwilliger bij Vereniging Ypsilon.

Programma
Na de ontvangt geven wij het woord aan Lisette van Doorne. Uiteraard is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met elkaar en met ervaringsdeskundigen.

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer weten, heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Dit kan door een mail te sturen naar janine.vanloenen@meeveluwe.nl of te bellen met 06 – 22 96 17 16.

Praktische informatie
Datum: donderdag 24 mei
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Adres: ‘t Huiken, Lange Wijden 33, Elburg
Toegang is gratis. U mag zelf komen, maar uiteraard mag u ook mensen uit uw netwerk meenemen / uitnodigen.

Details

Datum:
24 mei
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Locatie

‘t huiken
Lange Wijden 33
Elburg, Nederland
+ Google Maps

Contact

Click to listen highlighted text!