Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

Sociale vaardigheidstraining voor kinderen in Lelystad

24 september - 15:00 - 16:30

Heeft u een kind dat zich terugtrekt of huilt als hij of zij geplaagd wordt? Een kind dat vaak boos of soms agressief wordt als hij of zij geplaagd wordt? Of is uw kind heel verlegen en stil? Vindt uw kind het lastig om voor zichzelf op te komen?

De sociale vaardigheidstraining helpt kinderen meer eigenwaarde te krijgen. Hierbij wordt u als ouder van het kind ook betrokken. Om het kind te ondersteunen en extra te stimuleren, is er voor u als ouder iedere week een huiswerkopdracht. Zodat u samen met uw kind thuis kunt oefenen.

Er zijn in de training veel bewegende spellen, rollenspellen en er worden filmpjes gekeken. De kinderen kunnen tijdens de training veel positieve ervaringen opdoen, zodat hun zelfbeeld en zelfvertrouwen kan groeien.

Praktische informatie
Deze groepstraining voor jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar bestaat uit 8 bijeenkomsten en start op maandag 24 september 2018. Aanmelden deze groep kan bij Sarica Marapengopie, trainster van MEE IJsseloevers. Tel. is 06 30998005 of mail naar s.marapengopie@meeijsseloevers.nl.

Details

Datum:
24 september
Tijd:
15:00 - 16:30

Locatie

Lelystad
Lelystad, + Google Maps

Contact

Click to listen highlighted text!