Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Partnercursus omgaan met autisme in Apeldoorn

14 maart - 19:00 - 21:00

Samenleven met iemand die autisme heeft kan moeilijk zijn. Vaak kun je als partner met niemand praten over de specifieke problemen in de relatie en voel je je in veel opzichten ook niet begrepen door je omgeving. Om mensen die een partner hebben met autisme met elkaar in contact te brengen en hen de nodige ondersteuning te bieden, start MEE Veluwe in samenwerking met GGNet Preventie op woensdag 14 maart een partnercursus omgaan met autisme in Apeldoorn.

De cursus
De cursus is bedoeld voor mensen die een partner hebben met een stoornis in het autistisch spectrum, zoals PDD-Nos of Asperger. Het doel van de cursus is het ondersteunen van partners van iemand met autisme en voorkomen dat ze zelf klachten of problemen gaan ontwikkelen. Als partner sta jij centraal. Er wordt informatie gedeeld over verschillende belangrijke onderwerpen zoals communicatie, rolverdeling en zorg voor je zelf. Daarnaast is er volop ruimte om te praten & ervaringen uit te wisselen met andere mensen die ook een partner met autisme hebben.

NegenĀ bijeenkomsten
De partnercursus autisme start woensdag 14 maart en bestaat uit negen bijeenkomsten die tweewekelijks plaatsvinden (met uitzondering van eventuele feestdagen en schoolvakanties). Voorafgaand aan de cursus is er een kennismakingsgesprek met de cursusleiders. De cursus wordt gehouden in CMO Dok Zuid, 1e Wormenseweg 358A van 19.00 tot 21.00 uur in Apeldoorn. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Bijeenkomsten:
14 maart
28 maart
11 april
25 april
9 mei
30 mei
13 juni
20 juni
9e bijeenkomst is in overleg

Deelnemen?
Iedereen die deel wil nemen aan deze cursus kan zich aanmelden bij het secretariaat van team Preventie van GGNet regio Apeldoorn, via telefoonnummer 088-9331180 of mailen naar preventie@ggnet.nl. Meer informatie op www.ggnet.nl/preventie.

Details

Datum:
14 maart
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

CMO Dok Zuid
1e Wormenseweg 358A
Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps

Contact

Click to listen highlighted text!