Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Partnercursus ‘omgaan met autisme’ in Almere

18 juni - 19:30 - 21:30

| Gratis

Samenleven met een partner met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) is niet altijd makkelijk en kan voor stress, frustraties en communicatieproblemen zorgen. Bij veel partners is er behoefte aan ondersteuning. Daarom organiseert MEE, in samenwerking met VMCA, de partnercursus ‘Omgaan met autisme’. Vrijdag 8 juni is de informatieochtend en op 18 juni start de cursus.

De cursus is bedoeld voor mensen die een partner hebben met (een vermoeden van) autisme. Het doel van de cursus is het ondersteunen van partners van iemand met autisme en voorkomen dat ze zelf klachten of problemen gaan ontwikkelen. Tijdens de cursus kunt u met andere deelnemers praten en komen diverse thema’s aan bod, zoals communicatie, betekenis van autisme in je relatie en bewustwording van je eigen rol.

Negen bijeenkomsten
De partnercursus autisme start maandag 18 juni en bestaat uit negen bijeenkomsten die allemaal op een maandag plaatsvinden van 19.30 tot 21.30 uur:
18 juni
2 juli
9 juli
16 juli
3 september
17 september
1 oktober
15 oktober

Voorafgaand aan de cursus is er een informatieochtend op vrijdag 8 juni van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelding voor deze ochtend is gewenst. De informatieochtend en cursussen vinden plaats bij buurthuis Het Forum, Haasweg 11 in Almere. Er zijn geen kosten verbonden aan de partnercursus.

Deelnemen?
Iedereen die zich wil aanmelden voor de informatieochtend en/of wil deelnemen aan de cursus kan contact opnemen met Irene Doornbos via telefoonnummer 06 – 30 99 80 75 of mailen naar i.doornbos@meeijsseloevers.nl.

Details

Datum:
18 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Het Forum
Haasweg 11
Almere, Nederland
+ Google Maps

Contact

Click to listen highlighted text!