Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Partnercursus omgaan met autisme

20 oktober 2017 - 14:00 - 16:00

| Gratis

MEE Veluwe en GGNet Preventie organiseren samen in de regio Apeldoorn een partnercursus ‘omgaan met autisme’. Deze cursus is voor mensen die een partner hebben met een stoornis in het autistisch spectrum, zoals PPD-Nos of Asperger. In de cursus komen verschillende thema’s met betrekking tot het omgaan met autisme aan bod. De cursus start 20 oktober 2017 en bestaat uit negen bijeenkomsten. 

Samenleven met een partner met een stoornis in het autistisch spectrum is niet altijd makkelijk en kan voor stress en frustraties zorgen. Bij veel partners is er behoefte aan ondersteuning. In de cursus krijgen deelnemers informatie over autisme en komen thema’s aan bod zoals communicatie, rolverdeling en zorg voor je zelf. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Cursusdata
20 oktober
3 november
10 november
24 november
8 december
15 december
12 januari
26 januari

In overleg met de deelnemers wordt een terugkombijeenkomst gepland.

Meer informatie en aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van team Preventie van GGNet regio Apeldoorn, via telefoonnummer 088-9331180 of mailen naar preventie@ggnet.nl. Voorafgaand aan de cursus is er een kennismakingsgesprek met de cursusleiders. Meer informatie op www.ggnet.nl/preventie.

 

Details

Datum:
20 oktober 2017
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Apeldoorn
Molenstraat Centrum 1, (gebouw tot 2021)
Apeldoorn,
+ Google Maps

Contact

Click to listen highlighted text!