Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Partnercursus autisme in Ede

12 oktober 2017 - 19:45 - 21:45

| Gratis

Samenleven met iemand die autisme heeft kan moeilijk zijn. Vaak kun je als partner met niemand praten over de specifieke problemen in de relatie en voel je je in veel opzichten ook niet begrepen door je omgeving. Om mensen die een partner hebben met autisme met elkaar in contact te brengen en hen de nodige ondersteuning te bieden, start MEE Veluwe op donderdag 12 oktober een partnercursus autisme voor inwoners van de gemeente Ede.

De cursus
Het doel van de cursus is om te voorkomen dat partners van iemand met autisme zelf klachten of problemen gaan ontwikkelen. Als partner sta jij centraal. Er wordt informatie gedeeld over verschillende belangrijke onderwerpen zoals psycho-educatie, communicatie, goede zorg en omgang met elkaar binnen de relatie. Daarnaast is er volop ruimte om te praten & ervaringen uit te wisselen met anderen die ook een partner met autisme hebben.

Acht bijeenkomsten in Buurtcentrum De Meerpaal
De partnercursus autisme start donderdag 12 oktober en bestaat uit acht bijeenkomsten die tweewekelijks plaatsvinden (met uitzondering van eventuele feestdagen en schoolvakanties). De cursus wordt begeleid door een consulent van MEE Veluwe en een ervaringsdeskundige. De cursus wordt gehouden in Buurtcentrum De Meerpaal van 19.45 tot 21.45 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Deelnemen?
Iedereen die deel wil nemen aan deze cursus kan zich aanmelden bij MEE Veluwe via telefoonnummer 06 – 215 238 74 of door een e-mail te sturen naar sowina.alkemade@meeveluwe.nl.

Details

Datum:
12 oktober 2017
Tijd:
19:45 - 21:45
Kosten:
Gratis

Locatie

De Meerpaal Ede
Industrielaan 1
Ede, 6717 EL Nederland
+ Google Maps

Contact

Click to listen highlighted text!