Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Partnercursus autisme in Barneveld

23 april - 19:00 - 20:30

Samenleven met iemand die autisme heeft kan moeilijk zijn. Vaak kun je als partner met niemand praten over de specifieke problemen in de relatie en voel je je in veel opzichten ook niet begrepen door je omgeving. Om mensen die een partner hebben met autisme met elkaar in contact te brengen en hen de nodige ondersteuning te bieden, start MEE Veluwe op maandag 23 april een partnercursus autisme in Barneveld.

De cursus
Het doel van de cursus is om te voorkomen dat partners van iemand met autisme zelf klachten of problemen gaan ontwikkelen. Als partner sta jij centraal. Er wordt informatie gedeeld over verschillende belangrijke onderwerpen zoals psycho-educatie, communicatie, goede zorg en omgang met elkaar binnen de relatie. Daarnaast is er volop ruimte om te praten & ervaringen uit te wisselen met anderen die ook een partner met autisme hebben.

Acht bijeenkomsten
De partnercursus autisme start maandag 23 april en bestaat uit acht bijeenkomsten. De cursus wordt begeleid door een consulent van MEE Veluwe. De cursus wordt gehouden in gebouw Welzijn Barneveld (Wilhelminastraat 12) van 19.00 tot 20.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Data:
23 april
7 mei
14 mei
28 mei
4 juni
11 juni
18 juni
25 juni

Deelnemen?
Iedereen die deel wil nemen aan deze cursus kan zich aanmelden bij MEE Veluwe door een e-mail te sturen naar riemke.botnari@meeveluwe.nl. Deelname is zeker na het ontvangen van een bevestiging per e-mail.

Details

Datum:
23 april
Tijd:
19:00 - 20:30

Locatie

Welzijn Barneveld
Wilhelminastraat 12
Barneveld,
+ Google Maps

Contact

Click to listen highlighted text!