Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Partnercursus autisme Barneveld

18 september 2017 - 19:30 - 21:30

| Gratis

Samenleven met iemand die autisme heeft kan moeilijk zijn. Vaak kun je als partner met niemand praten over de specifieke problemen in de relatie en voel je je in veel opzichten ook niet begrepen door je omgeving. Om mensen die een partner hebben met autisme met elkaar in contact te brengen en hen de nodige ondersteuning te bieden, start MEE Veluwe op maandag 18 september een partnercursus autisme in Barneveld.

De cursus
Het doel van de cursus is om te voorkomen dat partners van iemand met autisme zelf klachten of problemen gaan ontwikkelen. Als partner sta jij centraal. Er wordt informatie gedeeld over verschillende belangrijke onderwerpen zoals psycho-educatie, communicatie, goede zorg en omgang met elkaar binnen de relatie. Daarnaast is er volop ruimte om te praten & ervaringen uit te wisselen met anderen die ook een partner met autisme hebben.

Acht bijeenkomsten
De partnercursus autisme start maandag 18 september en bestaat uit acht bijeenkomsten die tweewekelijks plaatsvinden (met uitzondering van eventuele feestdagen en schoolvakanties). De cursus wordt begeleid door een consulent van MEE Veluwe en een ervaringsdeskundige. De cursus wordt gehouden in gebouw Welzijn Barneveld (Wilhelminastraat 12) van 19.30 tot 21.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Deelnemen?
Iedereen die deel wil nemen aan deze cursus kan zich aanmelden bij MEE Veluwe door een e-mail te sturen naar riemke.botnari@meeveluwe.nl.

Details

Datum:
18 september 2017
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Welzijn Barneveld
Wilhelminastraat 12
Barneveld,
+ Google Maps

Contact

Click to listen highlighted text!