Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Open inschrijving: training Effectief communiceren met mensen met een beperking (2 dagen)

30 oktober 2017 - 09:00 - 16:30

| €689

Wanneer de communicatie niet goed afgestemd wordt op uw cliënt, klant of collega met een beperking, kan dit belemmeringen geven als het gaat om:

  • het overbrengen van informatie;
  • het maken, begrijpen en nakomen van afspraken;
  • voor u vanzelfsprekende communicatie en omgang die niet het gewenste effect hebben;
  • conflictsituaties als gevolg van onduidelijkheid en onbegrip;
  • uitval, verzuim en herhaaldelijk terugkerende situaties die hoge kosten met zich meebrengen.

Training Effectief communiceren met mensen met een beperking

Met de kennis en vaardigheden die u opdoet in deze training bent u in staat effectieve communicatievaardigheden in te zetten tijdens gesprekken, overleg en/of in samenwerkingstrajecten met cliënten, klanten of collega’s met een beperking of psychische kwetsbaarheid. Door effectief te communiceren, blijft men niet langer hangen in gedachten en veronderstellingen, maar komt men tot een constructief gesprek, de basis voor duurzame oplossingen. Deze uitgebreide training is geaccrediteerd. Innovatieve methodes als Video Interactie Begeleiding, elementen van de visie en werkwijze Sociale Netwerk Versterking, en kennis als het gaat om het herkennen van en omgaan met mensen met een beperking maken deel uit van de training om het doel van de training te ondersteunen.

Resultaten

  • Meer kennis en inzicht in persoonlijke communicatievaardigheden (kwaliteiten worden uitvergroot, ontwikkelpunten komen concreet in beeld);
  • Vaardigheden om deze effectief in te zetten tijdens gesprekken, overleg en/of in samenwerkingstrajecten met cliënten, klanten of collega’s met een beperking of psychische kwetsbaarheid.

Deze training bestaat uit 2 dagen (30 oktober en 27 november) en staat open voor individuele inschrijvingen van professionals. De data zijn onder voorbehoud van wijzigingen en de exacte locatie wordt nader bekend gemaakt. U kunt zich wel alvast aanmelden. Meer weten? Of de mogelijkheden bespreken voor een grotere groep professionals? Neem dan contact op met MEE via T 088 633 0 633.


Details

Datum:
30 oktober 2017
Tijd:
09:00 - 16:30
Kosten:
€689

Locatie

Lelystad
n.t.b.
Lelystad,

Contact

Click to listen highlighted text!