Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Open inschrijving: masterclass Sociale Netwerk Versterking (de kanteling in de praktijk)

16 oktober 2017 - 09:30 - 12:00

| €179

Zelfredzaamheid. Meer zelf doen. Mét hulp van het netwerk om mensen heen. Het zijn de speerpunten van de nieuwe organisatie rondom maatschappelijke ondersteuning, jeugd en participatie. Waar het werkelijk om gaat, is het benutten van de eigen kracht van de hulpvrager om de oplossing zoveel mogelijk bij de hulpvrager zelf te houden. En daarmee ook de regie. Maar hoe doe je dat? Sociale Netwerk Versterking, de unieke werkwijze van MEE, is de kanteling in praktijk.

Training Sociale Netwerk Versterking
Het doel van de training is dat de deelnemer de werkwijze en visie achter Sociale Netwerk Versterking als basishouding aanneemt. Zodat de professional de verantwoordelijkheid voor de oplossing zoveel mogelijk laat waar deze hoort, bij de hulpvrager zelf. Dat voorkomt niet alleen onnodige inzet van duurdere oplossingen, maar zorgt ook voor duurzamere oplossingen waarbij de regie bij de hulpvrager zelf blijft.

Resultaten

  • Kennis over de visie achter Sociale Netwerk Versterking;
  • Praktische handvatten voor de toepassing van de werkwijze Sociale Netwerk Versterking.

De training Sociale Netwerk Versterking is geaccrediteerd. We delen onze kennis en ervaring met sociale netwerkversterking in de volledige 4- of 2-daagse training, masterclasses en consultancy (Kantelcoach). Het betreft hier een masterclass. Deze masterclass staat open voor individuele inschrijvingen van professionals. De datum is onder voorbehoud van wijzigingen en de exacte locatie wordt nader bekend gemaakt. U kunt zich wel alvast aanmelden. Meer weten? Of de mogelijkheden bespreken voor een grotere groep professionals? Neem contact op met MEE via T 088 633 0 633.


Details

Datum:
16 oktober 2017
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
€179

Locatie

Zwolle
n.t.b.
Zwolle,

Contact

Click to listen highlighted text!