Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Koffie en thee-ma avond: Hoarding

20 juni - 19:30 - 21:00

| Gratis

Voor mensen met een psychische kwetsbaarheid is het prettig om steun te vinden bij mensen die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Het delen van ervaringen kan erg waardevol zijn. Daarom organiseren ervaringsdeskundigen in samenwerking met MEE Veluwe woensdag 20 juni a.s. een inloopavond met als thema Hoarding.

Hoarding is een ander woord voor chronische verzameldwang of verzameldrang. Meestal staat de woning van iemand met hoarding zo vol dat dit hen dagelijks belemmert. Ook buren kunnen overlast ervaren. Mensen met hoarding kunnen te maken krijgen met diverse problemen, zoals sociaal isolement en gebrek aan structuur in hun leven. Tijdens de inloopavond vertelt Geertje Voogt van EBC Zorg over de achtergrond van de problematiek en de hulp die geboden kan worden. Er is ruimte om samen in gesprek te gaan en ervaringen met elkaar te delen.

Iedereen is welkom
De afgelopen tijd zijn er diverse inloopochtenden georganiseerd. Aanstaande woensdag 20 juni vindt de koffie en thee-ma bijeenkomst niet in de ochtend plaats, maar op een avond. Iedereen is welkom om 19.30 uur in ‘t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. De avond duurt tot 21.00 uur. De inloopavond is voor iedereen gratis toegankelijk. Ook het eerste kopje koffie of thee regelen wij.

Meer informatie?
U hoeft zich niet aan te melden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine van Loenen via 06 – 22 96 17 16 of kunt u mailen naar janine.vanloenen@meeveluwe.nl.

Details

Datum:
20 juni
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

‘t huiken
Lange Wijden 33
Elburg, Nederland
+ Google Maps

Contact

Click to listen highlighted text!