Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Innovatiebijeenkomst ‘Mik op de maan’

15 juni - 08:30 - 13:00

Gewoon mee kunnen doen…welke leeftijd, achtergrond, kwaliteiten of beperkingen iemand ook heeft. Dat daar nog lang niet altijd sprake van is, weten we maar al te goed. Een inclusieve samenleving staat dan ook niet alleen op onze agenda, maar ook op die van vele anderen. Iets waar we – mede door de ratificatie van het VN-verdrag – niet meer omheen kunnen: meedoen zou voor iedereen mogelijk moeten zijn.

In alles wat we als MEE al doen staat meedoen mogelijk maken centraal. Maar kunnen we nog meer bedenken wat bijdraagt aan ons ideaal van een inclusieve samenleving? Misschien als we er eens samen een frisse blik op werpen en buiten de gebaande paden denken. Creatieve ideeën gaan ontwikkelen zonder vooraf al ‘beren op de weg te zien’. Gewoon lekker dwarsdenken. En samen te kijken wat anders kan. En misschien wel moet.

Dat is precies wat we graag gaan doen tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Mik op de maan’ op vrijdagochtend 15 juni van 8.30 tot 13.00 uur. Niet alleen met MEE-collega’s, maar juist ook met professionals in zorg & welzijn, (samenwerkings)partners en bijvoorbeeld studenten van Hogescholen. Samen sterk om meedoen mogelijk te maken!

Onder begeleiding van Ditis’Em (www.ditisem.nl) gaan we in groepen nadenken over vragen als ‘Kunnen we onze dienstverlening verbeteren? Zo ja, hoe dan? Hoe kunnen we vraagstukken in het leven van mensen met een beperking beter oplossen? En wat kunnen de technologische ontwikkelingen hier aan bijdragen?’ De beste ideeën worden uitgewerkt en gepresenteerd tijdens de vervolgbijeenkomst ‘Land op de maan’ op 19 november 2018.

Meedoen?
Meld u dan aan via onderstaande button. Deelname is gratis. Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Ria Brands via telefoonnummer 088 – 633 0 633 of e-mail r.brands@meesamen.nl. Deze innovatiebijeenkomst vindt plaats in Zwolle. Meer informatie over de locatie ontvangt u na aanmelding.

 

 

 

 

 

Details

Datum:
15 juni
Tijd:
08:30 - 13:00

Contact

Click to listen highlighted text!