Welkom op de website van MEE   Click to listen highlighted text! Welkom op de website van MEE
Laden Evenementen

« All Events

Training vrijwilligerswerk voor mensen met een beperking

4 september - 09:30 - 11:30

| Gratis

MEE IJsseloevers start in Almere een training om mensen met een beperking te begeleiden naar vrijwilligerswerk. In samenwerking met Movisie wordt vooral gekeken naar wat iemand kan en waar interesses en talenten liggen. De gratis training start maandagmiddag op maandag 4 september a.s. en bestaat uit acht bijeenkomsten. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

“Voor mensen met een beperking is de drempel om zichzelf als vrijwilliger aan te melden vaak hoog”, vertelt  Ria Jacobs van MEE IJsseloevers. “Of ze zijn er eenvoudigweg niet van op de hoogte dat ze vrijwilligerswerk kunnen doen. Deelnemers aan de training krijgen onder begeleiding inzicht in hun talenten, leren nieuwe dingen en kunnen vervolgens als vrijwilliger weer meedoen in de samenleving“, aldus Ria.

Aanmelden
De training wordt gehouden bij Bartiméus, Spoordreef 24a in Almere. Belangstellenden kunnen telefonisch contact opnemen met Ria Jacobs via 06-30997288. Een e-mail sturen kan ook naar r.jacobs@meeijsseloevers.nl. Meer informatie vindt u hier. Deelname aan de cursus is gratis.

Details

Datum:
4 september
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
Gratis

Organisator

MEE IJsseloevers en Movisie

Locatie

Almere
Spoortdreef
Almere,
+ Google Maps

Contact

Click to listen highlighted text!